Vrea să intre în politică pentru a ajuta sportul

Dan Ilieș, antrenorul de handbal din cadrul Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu, s-a gândit să intre în politică. Acesta vrea să candideze pe lista de consilieri a primarului Marcel Romanescu.

Nu renunță nici la sport, dar vrea să fie și printre oamenii politici. Estre vorba despre antrenorul fetelor de la handbal din Târgu Jiu, Dan Ilieș. Primarul Marcel Romanescu i-a propus să candideze pe lista de consilieri din partea Partidului Național Liberal. Ilieș spune că are încredere în edilul Târgu Jiului, astfel a ales să ia în calcul activarea pe scena politică, însă cu un singur scop: Vrea să ajute sportul.

”Am luat în calcul această variantă. Domnul primar a spus că își dorește să fac parte din echipa sa. Eu am foarte mare încredere în domnul primar și a făcut multe lucruri bune, mai ales pentru CSM. Eu nu am făcut niciodată politică, am fost doar cu sportul, dar mi-am dat seama că fără susținere politică nu poți să faci prea mult în domeniul sportiv”, a spus Dan Ilieș.

Sportul pe primul loc, mai spune Ilieș. ”Nu voi renunța la sport niciodată. Sportul mă definește și îmi place, o fac din pasiune. Asta am făcut de mic, am fost sportiv, am crescut ca antrenor, nu pot să dau deoparte o așa carieră pentru câțiva ani de politică”, a mai afirmat Ilieș.

Vizualizări: 867

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: