Ce job-uri poţi găsi la Bursa Locurilor de Muncă

Un număr de 82 de agenţi economici s-au înscris până în prezent la Bursa Generală a Locurilor de Muncă ce va avea loc în data de 14 aprilie, la Târgu Jiu. Aceştia vin în întâmpinarea gorjenilor fără activitate, dar dornici să lucreze cu peste 120 de locuri de muncă. Ca de obicei, cele mai multe posturi sunt pentru gorjenii cu studii medii.

Pentru a creşte gradul de ocupare a forţei de muncă în rândul şomerilor, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj va organiza joi, 14 aprilie, începând cu ora 10.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, această bursă. Angajatorii care au locuri de muncă vacante vin aici pentru a recruta personal. "Până la această dată, au fost contactaţi 82 agenţi economici si au confirmat participarea la această bursă până în prezent un număr de 25 angajatori, numărul total al locurilor de muncă oferite de aceştia fiind de 124. Dintre meseriile solicitate de către angajatorii care vor fi prezenţi la această bursă menţionăm: croitor, lucrător gestionar, lucrător comercial, lăcătuş mecanic, agent de vânzari, sudor, zidar, tâmplar, patiser, brutar, şofer, tehnoredactor, barman, ospătar, muncitor necalificat, electrician, administrator pagină web, consultant financiar", a declarat Diana Văduva, purtătorul de cuvânt al AJOFM Gorj.
Agenția de Șomaj va continua acţiunea de contactare a agenţilor economici astfel încât la această bursă cei fără serviciu să poată avea de unde să aleagă un loc de muncă, din cât mai multe domenii de activitate.

Vizualizări: 478

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: