Lecția de comerţ online

Persoanele care fac cumpărături online în mod regulat pot economisi substanțial, obținând într-un fel sau altul, cupoane de reducere, bonuri cadou sau pur și simplu bani înapoi. Auzim tot mai des termenul “cashback”, în traducere -bani înapoi. Exact despre asta este vorba!

Cashback și portale cashback

Ce este cashback? O modalitate de a obține bani din lucrurile pe care le cumpărați - gândiți-vă la asta ca la o reducere sau un stimulent.

Atunci când un client face o achiziție online, în loc să viziteze comerciantul direct, poate alege să urmeze un link de pe un website de cashback pentru a câștiga o recompensă atunci când cumpără produse ori servicii.

Un site de cashback este o platformă de cumpărături online care oferă membrilor săi o parte din bani înapoi, reprezentând un procent din valoarea comenzii plasate. Procentul diferă în funcție de magazinul partener și poate fi de la 1% pana la 30% din valoarea produsului sau serviciului achiziționat. Tipli.ro garantează cel mai mare cashback de pe piață. Când faceți cumpărături prin portalul nostru, aveți șansa de a primi înapoi până la 33% din suma plătită.

Deși cumpărătorii mai puțin familiarizați cu achizițiile online consideră că termenul de “cashback”  se referă la un beneficiu al cardului de credit, acesta nu este o caracteristică  doar a cardurilor de credit, produselor bancare sau articolelor fashion.  

Portalul Tipli.ro plătește membrilor săi un procent din banii pe care îi cheltuiesc pentru achiziționarea diverselor bunuri și servicii prin link-urile sale afiliate, incluzând peste 450 de magazine online din România și din alte țări.

Vacanțele ieftine pot fi și mai ieftine

Vacanța este așteptată cu nerăbdare de toată lumea. Când vă planificați călătoria, rezervați cazare sau cumpărați bilete în avans pentru a reduce costurile vacanței, Booking este unul dintre partenerii dvs. de încredere. Calculați anticipat suma de care aveți nevoie pentru cheltuielile de vacanță și puteți profita de încă un avantaj. Portalul Tipli.ro plătește membrilor săi un procent din banii pe care îi cheltuiesc pentru achiziționarea de bunuri și servicii prin link-urile sale afiliate. Utilizatorii portalului pot ști din timp cât pot obține înapoi pentru achizițiile de la fiecare comerciant specific înainte de a cumpăra.

Înregistrați-vă gratuit pe Tipli.ro și bucurați-vă de vacanțe mai ieftine!

Bagaje de vacanță necostisitoare

În concediu doriți să vă simțiți bine, dar și să arătați bine. About you vă oferă soluția!

Îmbrăcați-vă comod în vacanță, potrivit stilului dvs și totodată fiți în pas cu moda. Cumparati  ținute sport, casual, romantice sau orice articole vestimentare care vă evidențiază personalitatea și castigati de doua ori: haine care “vorbesc” despre dvs și bani înapoi.

La Tipli recompensa este de obicei înregistrată în termen de 48 de ore de la plasarea comenzii. De îndată ce vom înregistra recompensa în contul dvs. pe Tipli, noi vă vom notifica prin e-mail. Recompensele sunt transferate apoi în contul dvs. bancar.

Diferența de timp dintre achiziție și cashback este necesară pentru a exclude plata ramburs pentru bunurile anulate sau returnate.

Frumusețe și îngrijire

Din bagajul de vacanță nu pot lipsi produsele cosmetice sau de frumusețe. Nu uitați să vizitați magazinul Notino prin intermediul portalului Tipli pentru a beneficia de prețuri avantajoase la parfumuri, creme, articole de machiaj, perii pentru păr, epilatoare sau aparate de ras ori alte produse de care aveți nevoie pentru a petrece o vacanță minunată.

Cel mai frumos concediu este acela petrecut împreuna cu familia și prietenii.

Multe site-uri cashback oferă utilizatorilor o recompensă pentru a recomanda și altora site-ul respectiv. Cu noi castigati 25 Lei pentru fiecare prieten care va cumpăra prin Tipli! 

Recomandați până la 30 de cunoscuți și câștigați 750 Lei.

Este suficient ca fiecare din ei să facă măcar o cumpărătură prin Tipli.

Profitați de oportunitățile oferite de Tipli

Tipli adună pentru dvs. cupoane de reducere și oferte aplicabile în magazinele partenere. Folosind coduri de reducere de la Tipli într-un magazin care oferă recompense, dvs. veți economisi considerabil la cumpărăturile online și offline.

Oferte noi și atrăgătoare apar periodic sau chiar zilnic, însoțite de sfaturi și indicații despre cum să cumpărați avantajos. Ofertele speciale din magazinele dvs preferate sunt publicate în cataloagele actuale și viitoare, afișate pe pagina Tipli.

Spre deosebire de reduceri, oferte promoționale și alte tipuri de recompense, cashback-ul vă oferă posibilitatea să primiți bani inapoi, indiferent de promoțiile existente. Cashback sau “ bani inapoi” reprezintă rambursarea unui anumit procent din valoarea mărfurilor cumpărate.

Vizualizări: 1,020

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: