Ce oferte au afterschool-urile din Târgu Jiu în această vară

Vacanța bate la ușă, iar afterschool-urile din Târgu Jiu au pregătit deja ofertele pentru vară. Prețurile nu sunt deloc mici sau la îndemna oricărui părinte care nu are cu cine să-și lase copilul în timpul vacanței.

Tarifele pleacă de la 1.000 de lei pe lună pentru părinții care aleg să plătească integral, la care se adaugă între 15 și 20 de lei pe zi pentru masa de prânz. Părinții care vor să plătească săptămânal trebuie să știe că tariful este de 350 de lei plus plata mesei de prânz.

Programul variază între 8.00 și 18.00, timp în care reprezentanții afterschool-urilor promit că angrenează copiii într-o serie de activități recreative, chiar și în aer liber acolo unde spațiul permite, dans, muzică, pictură, cursuri de limbă engleză, asta pe lângă sprijin la efectuarea temelor pentru vacanță și lectură.

Unele afterschool-uri au și reduceri pentru frații elevilor înscriși sau dacă vor continua colaborarea și în noul an școlar care va începe în septembrie. De obicei, se acceptă copii cu vârste între 7 și 12 ani.

La un calcul simplu, o lună din vacanța de vară petrecută de un copil într-un afterschool din Târgu Jiu îi costă pe părinți 1.500 de lei.

Vizualizări: 764

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: