CE Oltenia „a selectat” pentru Minprest oamenii PSD

Complexul Energetic Oltenia a finalizat procesul de recrutare a Consiliului de Administraţie al societăţii Minprest, în baza OUG 109/2011 a guvernanţei corporatiste, concluzia fiind că rămân pe funcţii cei care au fost aduşi acolo pe criterii politice. CEO a fost în cazul Minprest firma de recrutare, directorul de Strategii şi Dezvoltare, Ion Petroniu, fiind coordonatorul procesului de selecţie. Trei dintre candidaţi, printre care şi Ion Răuţ, şi-au retras dosarele înainte de proba scrisă. Interviul este pe 9 iulie, dar concurează omul (politic) şi locul.

Gavrilă Pop, Cristina Diaconescu și Ion Răuț și-au retras candidaturile depuse pentru un post în Consiliul de Administrație al Minprest. Gavrilă Pop, care este și director la Medservmin, o societate din cadrul CE Oltenia, și-a retras candidatura înainte de verificarea dosarelor, iar Răuț și Diaconescu înainte de proba scrisă ce a avut loc în data de 1 iulie. De asemenea, încă doi candidați, Cătălin Dinucă și Romulus Modoran au fost respinși. Primul este fiul lui Dinucă de la ITRSV Vâlcea, iar al doilea este un motrean care a lucrat ani de zile la Electrica pe funcții de conducere.  Contestațiile pot fi depuse până pe astăzi, 6 iulie, ora 14 și vor fi soluționate până pe 7 iulie, ora 14.

Surprinzător, au rămas în concurs cinci persoane pentru cele cinci locuri. Interviul este programat în data de 9 iulie. În cursă au rămas: Bebe Irod, Constantin Buleteanu, Nicoleta Dănăcică, Radu Angheloiu jr. și Vasile Velcea. Este vorba despre membrii actualului Consiliu de la Minprest. Aceasta este o caracteristică a selecțiilor pe OUG 109 care au avut loc și la Minprest și la CE Oltenia: au rămas pe funcții oamenii numiți de PSD.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: