Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

CE Oltenia, anunţ important pentru salariaţi

In data de 1 iunie 2016, la sediul Diviziei Miniere, a avut loc sedinta Comisiei Mixte Administratie-Sindicate in care s-a aprobat Regulamentul privind tratamentul in statiunea Sacelu pentru salariatii societatii.

In conformitate cu prevederile Contractului Colectiv de Munca al CE Oltenia, in vigoare, salariatii beneficiaza de tratament in statiunea Sacelu, conform recomandarilor medicale. Perioada de tratament este de 7 zile calendaristice/serie, in intervalul 01.07.2016 – 30.09.2016.

Cererile de solicitare a biletelor de tratament se vor depune in perioada 06.06.2016 – 24.06.2016.

Repartizarea numarului de salariati care vor beneficia de tratament in statiunea Sacelu se va stabili in limita sumelor alocate conform proiectului BVC 2016, pentru fiecare subunitate.

In situatia in care numarul de solicitari depaseste numarul de locuri repartizate pe subunitate, desemnarea salariatilor care beneficiaza de pachetul de servicii se va face de catre comisia de securitate si sanatate in munca, in urmatoarea ordine de prioritate: accidente de munca; salariatii care se afla in evidenta cabinetelor medicale pe o perioada mai mare de 3 ani cu diagnostic care necesita tratament intr-o statiune balneoclimaterica cu proprietati terapeutice asemanatoare statiunii Sacelu; conditiile de munca in care isi desfasoara activitatea salariatul; data inregistrarii cererii.
In cazul in care la anumite sucursale/subunitati nu vor exista solicitari pentru toate locurile repartizate, CRPFM Sacelu le va redistribui celorlalte sucursale/subunitati, in functie de solicitarile acestora, pana la data de 29.06.2016.

Comunicat CE Oltenia

Vizualizări: 6,174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: