Flori care sunt interzise în buchetul miresei. Aduc ghinion

Nunta este un eveniment foarte important din viața tinerilor iar miresele sunt mai tensionate în această perioadă. Fetele sunt atente până și la cele mai mici detalii dar nu multe dintre ele știu că există câteva flori care sunt interzise în buchetul miresei. 

Fiecare detaliu este important la organizarea nunţii iar acest lucru este bine știut de toate domnișoarele sau doamnele care urmează să ajungă în fața altarului. Deși la prima vedere pare ușor să alegi florile pentru nuntă, există o serie de tradiții, obiceiuri sau superstiții din popor, care trebuie respectate. În caz contrar, ghinionul te-ar putea urmări în noua viață alături de persoana iubită.

Conform unei tradiții vechi, buchetul miresei reprezintă norocul și prosperitatea femeii. Putem spune că este unul dintre cele mai importante aranjamente florale, mai ales că va fi dăruit domnișoarei care urmează să devină și ea mireasă în viitorul apropiat. 

Mai exact, într-un buchet de mireasă nu trebuie să ajungă următoarele flori: liliac, flori de mac, margarete, garoafe sau narcise.

Chiar dacă are o mireasmă incredibil de frumoasă și arată foarte bine, liliacul nu se deschide și are tulpinile lemnoase. În plus, această floare are nevoie de multă apă, altfel ofilește foarte repede. Deși s-ar potrivit de minune cu rochia albă de mireasă, macii intră și ei pe lista cu flori interzise în buchetul miresei. Aceste flori se usucă foarte rapid, iar polenul lăsat poate ajunge pe rochia viitoarei soții. O vorbă din popor spune că margaretele înseamnă despărțire și dispreț. De asemenea, ele ar aduce ghinion în viața tinerilor căsătoriți. În concluzie, nici margaretele nu au ce căuta în buchetul miresei, conform recomandărilor specialiștilor.

De multe ori vedem garoafe în cele mai frumoase buchete de flori. Cu toate acestea, ele se folosesc de adesea la înmormântări, așa că nu se cuvine să ajungă în buchetul miresei, ținând cont că această zi este una plină de fericire.

Narcisele arată grozav în curțile noastre, dar nu ar trebui folosite în buchetul miresei, deoarece pot fi dăunătoare pentru celelalte flori. Acestea eliberează o sevă toxică care ucide alte flori. Narcisele pot fi o alegere frumoasă pentru piesa centrală sau aranjamentele altarului. Cu toate acestea, nu le pune niciodată în buchetul unei mirese.

Vizualizări: 2,561

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: