CE Oltenia are un site pe care conducerea nu şi-l asumă

Complexul Energetic Oltenia are două site-uri, unul creat de companie şi altul pe care conducerea nu şi-l asumă. Adresa online reală este www.cenoltenia.ro, pe care se face trimitere de pe pagina web a Sucursalei Turceni, www.eturceni.ro. Pe lângă principalele obiective şi date financiare, conducerea CE Oltenia face precizarea că adresa www.ceoltenia.ro nu aparţine companiei. www.ceoltenia.ro este un site în construcţie, dar care anunţă că profilul companiei este pe energie. „Adresa www.ceoltenia.ro nu apartine Complexului Energetic Oltenia. Intre Complexul Energetic Oltenia si NGSHOP Net S.R.L. - firma care deţine acest domeniu, nu exista nici un fel de relatii contractuale“, este precizarea făcută pe Internet.

Pe pagina de web oficială a CE Oltenia, www.cenoltenia.ro, conducerea anunţă patru mari proiecte: implementarea instalaţiilor de desulfurare, proiecte de evacuare zgură şi şlam dens, proiectul pilor de stocare a carbonului realizat la Sucursala Turceni, Getica CCS, dar şi reabilitarea şi construirea de noi grupuri energetice. 

Tot pe site se anunţă că CE Oltenia are 18.800, din care 5.800 energeticieni şi 13.000 de mineri, organigrama şi conducerea, dar şi patrimoniul companiei înfiinţate în iunie. Cifra de afaceri este estimată la 900 milioane euro.

(M.B.)

Vizualizări: 235

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: