CE Oltenia caută 20 de vulcanizatori

Peste 50 de persoane și-au depus dosarele de candidatură pentru a ocupa unul dintre cele 21 de posturi de sudor scoase la concurs de Complexul Energetic Oltenia. Joi, la Termocentrala Rovinari, va avea loc proba practică. După acest concurs, oficialii companiei au anunțat că vor angaja și vulcanizatori, un alt capitol unde deficitul de personal este mare.

Sorin Boza, managerul Complexului Energetic Oltenia, a anunțat că se angajează personal muncitor pentru prima dată după mulți ani în cadrul companiei. 21 de sudori vor fi angajați în CEO. “Așa cum am promis, deblocăm cu această ocazie acest proces și pentru prima data în ultimii 6 ani angajăm personal muncitor cu meseria de sudor pentru carierele și termocentralele noastre”, a transmis Boza.

Luna viitoare, compania are în plan să mai facă alte 20 de angajări. Are nevoie de vulcanizatori.

Boza își pune speranțele și în tinerii care au ales învățământul dual, unde CEO oferă burse și echipamente. “Va urma o altă acțiune spre sfârșitul lunii octombrie când vom demara acțiunea de recrutare a 20 de vulcanizatori. De asemenea, așteptăm și finalizarea primei promoții de învățământ dual de unde sperăm să selectăm colegi noi în meseriile de sudor, lăcătuș și mașinist echipamente miniere. Consider că aceste exemple arată o direcție de întinerire a echipei CEO și arată tuturor că acest Complex are viitor în ciuda vocilor mai puțin avizate ce prezintă un viitor mai puțin sigur al mineritului în Oltenia”, a mai adăugat Sorin Boza. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 2,366

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: