Lider: La Roșiuța nu mi-a repartizat niciun sudor

Președintele Sindicatului Liber de la Cariera Roșiuța, Nelu Roșca, este revoltat pe faptul că la această carieră nu va ajunge niciun sudor din cei care vor fi angajați după concursul din această lună. “S-a discutat în spațiul public de angajarea unui număr de 21 de sudori în cadrul companiei, concurs care va avea loc pe data de 18 la unitatea de mentenanță de la Rovinari. Păi numai la cariera Roșiuța este nevoie de 25 de sudori”, a spus Roșca la Tele 3.

Roșca s-a consultat cu colegii pentru a afla ce sudori buni ar putea fi disponibili pentru a se angaja la CEO și spune că a reușit să facă 17 dosare: “Sunt sudori foarte bine pregătiți, care au lucrat în uzine. Am reușit să fac 17 dosare, să îi duc la Resurse umane. Iar acum aflu că, din aștia 21, mie nu îmi repartizează niciunul”.

Nelu Roșca a atras atenția asupra faptului că nu vor mai avea cu cine face reparațiile la această carieră: “Săptămâna trecută am un sudor care a făcut preinfarct, deci e scos din joc șase luni. Acum trei săptămâni, știți accidentul acela când și-a rupt tendoanele total la piciorul stâng un sudor care suda pe rotor. Cum vom asigura noi reparațiile? Când am văzut, nu mi-a venit să cred”.

Liderul sindical este de părere că administrația Complexului Energetic Oltenia ar trebui să facă mai multe angajări. “Înțeleg că sunt înscriși la concurs 51 de sudori, haideți să facem un efort, să găsim soluții în buget. La prima ședință de comisie mixtă o să propunem să oprim cât mai mulți care sunt buni”, a mai spus Nelu Roșca. (A.A.)

Vizualizări: 1,950

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: