CE Oltenia, cel mai sigur furnizor de energie

Complexul Energetic Oltenia nu a avut de la înființare niciun contract de furnizare de energie electrică pe care să nu-l poată onora. „CE Oltenia garantează furnizarea în procent de 100% a energiei contractate, astfel că, de la înființarea companiei până în prezent, nu a existat niciun contract reziliat de către CE Oltenia și nici 1 KWh contractat și nefurnizat”, arată un comunicat al companiei, în care este prezentată participarea la Târgul Național de Energie, care a avut loc în perioada 19-22 septembrie, la Palatul Parlamentului.

Târgul desfășurat sub deviza „Fii informat! Alege ce ți se potrivește!” s-a adresat consumatorilor finali care au posibilitatea să aleagă cele mai avantajoase oferte de furnizare energie electrică.

Complexul Energetic Oltenia a participat la târgul de energie alături de cei mai importanți furnizori din România: CEZ Vânzare, E.ON, Electrica Furnizare, Enel, MET, Electromagnetica și Tinmar Energy. Organizator a fost Asociaţia Furnizorilor de Energie Electrică din România – AFEER.

Consumatorii casnici de energie electrică au posibilitatea să-şi scadă facturile şi cu 30%, dacă încheie noi contracte, susţin din nou furnizorii de curent electric. (A.A.)

Vizualizări: 1,521

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: