Detaliile care îți vor transforma sufrageria într-un spațiu al confortului absolut

Dacă dorești să creezi acel spațiu de relaxare perfect este important să alegi mobilierul potrivit. Un simplu corp poate transforma orice experiență și, pentru că sufrageria este încăperea în care ai șansa de a petrece timp de calitate, făcând ceea ce îți place, este de preferat să o amenajezi în mod corespunzător. Din acest articol vei descoperi câteva dintre cele mai importante informații despre modul în care o comodă sau un fotoliu poate oferi un nou vibe încăperii.

Dincolo de confortul obișnuit se află un fotoliu extensibil 

Da, un fotoliu extensibil modern reprezintă nu numai o piesă de mobilier, ci răspunsul la nevoile tale de relaxare, de spațiu și de funcționalitate. Vine cu avantajul că are un design flexibil, iar posibilitatea de a se transforma într-un loc comod de lectură sau de odihnă reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte. Estetica ingenioasă și funcționalitatea ridicată te fac să îl dorești în amenajarea unei sufragerii, iar dacă vrei să creezi în această încăpere un ambient plăcut din punct de vedere estetic, dar și funcțional, vei reuși. 

Pielea naturală, texturile fine și culorile vibrante sunt principalele atribute pe care trebuie să le aibă un fotoliu extensibil contemporan. 

Comoda, mai mult decât mobilier de depozitare 

O comoda modernă poate deveni cu ușurință o expresie a stilului personal și un element practic pentru organizarea spațiului. Aceste corpuri nu sunt simple accesorii de organizare și depozitare, ci  îmbină eficient funcționalitatea cu designul. Liniile elegante și finisajele rafinate ar trebui să caracterizeze piesa pe care o alegi pentru a se integra într-un decor cozy. 

Nici materialele nu sunt de neglijat atunci când vine vorba de alegerea unei comode, iar lemnul masiv și mdf-ul de înaltă calitate sunt materialele preferate în acest moment. Detaliile decorative și mânerele cu design unic sunt acele mici elemente care pot face diferența și pot oferi o atingere autentică decorului. Optează pentru acele modele de comode care au finisaje atent executate, iar în acest fel un simplu obiect de mobilier poate fi considerat o piesă care va oferi încăperii un plus de personalitate. 

Este important să alegi mobilierul analizându-l ca pe un element definitoriu ale unui spațiu confortabil și bine organizat. Nu privi o comodă doar din punct de vedere funcțional, pentru că aceste are puterea de a-ți transforma livingul, accentuându-i aerul rafinat și elegant.

Sursa de imagine: ksyusha_yanovich - stock.adobe.com

Vizualizări: 1,733

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: