CE Oltenia cumpără sute de litri de spirt și dezinfectant

Complexul Energetic Oltenia alocă fonduri pentru achiziționarea de materiale dezinfectante, în contextul epidemiei de coronavirus.

Una dintre subunitățile companiei, Exploatare Livrări CFU Motru, achiziționează, prin cumpărare directă, 150 de litri de alcool sanitar, 150 de litri de dezinfectant pe bază de clor și 100 de litri de săpun lichid. Pe listă de achiziții se mai găsesc 17 dozatoare pentru gel dezinfectant, 200 de recipiente de 1000 de ml de gel dezinfectant pentru mâini și 100 de bucăți de spray dezinfectant suprafețe.

Valoarea estimată a achiziției este de 13.154 lei fără TVA.

Și termocentrala din Rovinari face o achiziție directă pentru dotarea cu trei dispensere cu senzor pentru dezinfectant și zece rezerve dezinfectant gel pentru mâini, de 1.200 ml.

Compania a luat măsuri pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus și a dispus dezinfecții în carierele miniere. Mai mult, autobuzele care transportă minerii sunt zilnic igienizate, iar prezența nu se mai face în sălile de apel, unde se strâng sute de mineri, ci direct la locul de muncă.

Vizualizări: 2,684

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: