Va reprezenta România la Miss World 2024!

Ada Maria Ileana, tânăra în vârstă de 26 de ani care a participat la emisiunea „Love Island România”, a fost selectată să reprezinte România la prestigiosul concurs Miss World 2024.  Evenimentul se desfășoară în perioada februarie-martie, în India. 

Ada-Maria Ileana, una dintre cele mai strălucitoare prezențe din lumea frumuseții, va reprezenta România la dintre cele mai prestigioase concursuri de frumusețe la nivel global. Competiția Miss World a fost reprogramată și se va desfășura între februarie și martie 2024. 

Ada-Maria este deja o figură cunoscută în lumea competițiilor de frumusețe, având multiple titluri de prestigiu în palmares. Vestea că va reprezenta România la Miss World i-a fost adusă chiar în timpul filmărilor pentru show-ul „Love Island România”, difuzat de PRO TV.

Participarea Adei la „Love Island România” a oferit publicului ocazia să o cunoască mai bine. În timpul competiției, Ada s-a îndrăgostit de Andrei, formând un cuplu până când în vila din Tenerife și-a făcut apariția fosta iubită a acestuia. Chiar dacă a părăsit emisiunea singură, Ada a declarat că a învățat multe lecții importante despre sine și despre valoarea sa.

Recent, Ada-Maria Ileana a fost protagonista unei impresionante ședințe foto pentru Miss World, în care a purtat cu grație coroana și eșarfa Miss World România. Îmbrăcată într-o rochie spectaculoasă, stil sirenă, împodobită cu cristale și paiete, Ada a radiat în fața aparatului de fotografiat.

Pe lângă cariera sa în modeling, Ada-Maria Ileana este dedicată domeniului academic. Ea deține un master în Politici Publice de la prestigioasa University College London și este licențiată în Studii de Securitate. 

Galerie foto





Vizualizări: 2,297

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: