Anamaria Prodan revine pe ecrane, la Antena Stars!

Reality show-ul „Prodanca. Punct şi de la capăt”, ce o are ca protagonistă pe Anamaria Prodan, impresară de fotbalişti, se întoarce cu sezonul 8 la Antena Stars. Noile episoade cu Prodanca se văd din 3 februarie, de la ora 20.00. 

Emisiunea este programată doar o singură dată pe săptămână iar producţia continuă saga familiei, de data aceasta cu un singur personaj principal, Anamaria Prodan. Copiii şi prietenii apropiaţi îi vor fi alături acesteia pe toată durata filmărilor, care se vor desfăşura pe mai multe continente. 

Anamaria Prodan va putea fi urmărită în curând și pe marele ecran, în producţia „Complotul bonelor”, semnată de Iura Luncaşu, cel care a regizat telenovele cunoscute ca „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire”, „Iubire ca în filme”.

În acest film, impresara debutează ca actriţă şi va fi protagonistă alături de Cristi Iacob (actor şi jurat la Te cunosc de undeva!, de la Antena 1). Tot în această producţie va apărea şi fiului Aneimaria, Laurenţiu Jr. (Bebeto).

Anamaria Prodan spune, despre noul sezon, că este un proiect de suflet: „Pentru mine, acest reality show este un proiect de suflet, pe care l-am început cu foarte mulţi ani în urmă, tot în familia Antena. Este un proiect bazat pe dragostea mea faţă de familie, mai ales că eu sunt un om care a crezut foarte tare în instituţia căsătoriei şi în familie. Tocmai de aceea, în momentul în care am făcut ordine în viaţa mea şi a copiilor mei şi am luat hotărârea să încep o nouă viaţă, mi-am dorit să fac asta şi în mod public şi să îmi prezint exact trăirile, tocmai pentru ca şi alte femei să înţeleagă că lupta pentru a-ţi salva familia este ok, dar trebuie să aibă o limită (...).”

Impresara poate fi urmărită şi pe YouTube în cadrul podcastului Eu sunt Anamaria Prodran, pe care îl găzduieşte.

Vizualizări: 946

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: