Cum a apărut Celine Dion la gala premiilor Grammy! A premiat-o pe Taylor Swift

Celine Dion și-a surprins fanii prin apariția sa la gala premiilor Grammy. Chiar dacă se zvonea recent că artista a murit, ea a apărut din nou în lumina reflectoarelor pentru a decerna trofeul pentru cel mai bun album al anului.

Veterana muzicii pop Celine Dion, în vârstă de 55 de ani, a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o patologie neurologică rară ce îi afectează muşchii, motiv pentru care s-a îndepărtat de lumina reflectoarelor. Ea a revenit, însă, pe scenă, duminică, urcând pe scena galei Grammy Awards de la Crypto.com Arena din Los Angeles pentru a prezenta premiul "Albumul anului". Suferind de o maladie incurabilă, care o ține departe de scenă, Celine Dion a avut o apariție surprinzătoare la finalul galei de decernare a premiilor Grammy 2024, când a urcat pe scenă pentru a prezenta trofeul câștigat de Taylor Swift.  Ea a rămas îmbrăcată cu un palton de culoare caramel peste rochia de seară deschisă la culoare.

La urcarea pe scenă, alături de fiul ei Rene-Charles Angelil, în vârstă de 23 de ani, Celine a fost ovaţionată în picioare.

Odată cu gala Premiile Grammy, cântăreața a putut să revină, după aproape patru ani pe o scenă. Vizibil emoționată, Celine Dion a susținut un discurs foarte nostalgic și i-a încurajat pe cei din sală să se iubească din ce în ce mai mult: „Vă mulțumesc! Și eu vă iubesc! Arătați minunat. Când spun că sunt fericită să fiu aici, chiar vorbesc din toată inima. Cei care au fost destul de binecuvântați să fie aici, la premiile Grammy, nu trebuie niciodată să uite imensa bucurie și iubire pe care muzica o aduce în viața noastră și a oamenilor din toată lumea!”, a mărturisit artista.

La înmânarea premiului, Celine Dion și-a amintit că și ei i-a fost dat același premiu în urmă cu 27 de ani de către Diana Ross și Sting, iar faptul că acum ea este cea care-l înmânează este o onoare pentru ea.

Trofeul  i-a revenit lui Taylor Swift pentru „Midnights”. Acesta a marcat cel de-al patrulea album Grammy al anului pentru Swift, făcând-o artista cu cele mai multe victorii la această categorie.

Galerie foto




Vizualizări: 2,032

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: