Surpriză de la Andra, pentru Cătălin Măruță, de ziua lui de naștere!

Gorjeanul Cătălin Măruță a avut parte de o aniversare deosebită. Celebrul realizator TV a împlinit 46 de ani, iar soția sa, Andra, s-a asigurat că marchează cum se cuvine acest eveniment important. 

Cătălin Măruță se bucură de un succes formidabil, are o familie minunată și o mulțime de fani. Prezentatorul a sărbătorit împlinirea a 46 de ani și a spus că se simte cu adevărat împlinit.

Măruță a făcut o postare specială cu ocazia zilei sale de naștere, în care a mărturisit că are exact viața la care a visat mereu. Mărturisește că ultimul an a fost unul plin de reușite, care a trecut repede, dar i-a lăsat un gust plăcut.

Vedeta simte că a făcut tot ce i-a stat în putință și are încredere în viitor. Cătălin Măruță a ajuns la concluzia că familia este importantă, la fel și timpul petrecut cu cei dragi și faptul că îi are aproape mereu pe aceștia.

”Ultimul an a trecut cu o viteză uimitoare și am rămas cu multe amintiri frumoase! La 46 de ani, simt că pot privi cu aceeași bucurie și spre trecut și spre viitor. Am sentimentul că am făcut mereu tot ce am putut și cu cele mai bune intenții, iar viitorul sper ca va fi la fel de interesant. Cu fiecare an care trece, sunt din ce in ce mai convins că lucrurile simple sunt cele care contează cel mai mult: timp cu familia, sănătate, motive să râzi, dimineți în care timpul nu prea contează și îi ai aproape doar pe cei dragi”, a scris Cătălin Măruță pe Instagram.

Cu ocazia acestei zile speciale, Măruță a avut parte de o surpriză cu adevărat impresionantă din partea soției sale, Andra, care i-a pregătit un cadou deosebit și l-a condus într-un loc minunat, situat în proximitatea Bucureștiului, anume Casa Timiș. Aici au avut parte de multă distracție și s-au ales cu amintiri de neuitat. 

În cadrul acestei escapade, Cătălin și soția sa, însoțiți de copiii lor, au avut privilegiul de a se bucura de un peisaj de vis, aer proaspăt, bucate delicioase și un program relaxant, inclusiv acces la saună. În plus, personalul resortului i-a surprins plăcut oferindu-le un tort festiv și o sticlă de șampanie, contribuind astfel la atmosfera de sărbătoare și bucurie a acestei ocazii speciale.

Andra a avut și un mesaj important pentru soțul ei și i-a mărturisit acestuia cât de mult îl iubește și cât de mândră este de tot ce a realizat și de omul care a devenit în toți anii în care au fost împreună. ”În ziua în care împlinești 46 de ani, îți doresc să fii mereu înconjurat de dragoste, sănătate și fericire. Te iubesc enorm și sunt mândră de omul minunat care ai devenit în anii aceștia, de când te-am cunoscut. La mulți ani!”, a scris Andra pe Facebook.

Vizualizări: 1,803

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: