GHIOCELA: Prăjituri şi torturi pentru evenimente. Unde le poţi comanda!

Societatea Ghiocela Prod Com din municipiul Motru vine în întâmpinarea clienţilor săi cu peste 300 de tipuri de prăjituri. De asemenea, în laboratorul propriu, maiştrii cofetari realizează torturi personalizate pentru diverse evenimente, dar şi alte produse de cofetărie. Delicatesele realizate în laboratorul Ghiocela pot fi găsite la cofetăria din municipiul Motru, dar și la cofetăria din incinta supermarketului Kaufland din Târgu Jiu. Dacă doresc, clienţii pot primi direct acasă produsele de cofetărie comandate. Societatea are în dotare autoturisme frigorifice.

Delicioasele produse de cofetărie sunt realizate de specialiştii Ghiocela chiar în laboratorul propriu din municipiul Motru. De la an la an, produsele marca Ghiocela au fost îmbunătăţite, tocmai de aceea sunt la mare căutare. Folosind produse naturale şi nu pe bază de pulberi, gustul prăjiturilor şi al torturilor este unul desăvârşit. La cofetăriile Ghiocela din municipiile Motru şi Târgu Jiu pot fi găsite fel de fel de produse de cofetărie, prăjituri de casă, dar şi torturi pentru zile onomastice, nunţi şi botezuri, majorate, ornate chiar şi cu fotografiile clienţilor. De altfel, cofetarii de aici acceptă orice provocare, atunci când clienţii au vreo solicitare referitoare la compoziţie sau formă, cu siguranţă vor fi satisfăcuţi de rezultat. "Realizăm 10 tipuri de prăjituri de casă pentru evenimente, fiecare are gust propriu, nu se potriveşte o prăjitură cu cealaltă. Acestea sunt prăjiturile care se dau la nunţi pe platou, la care se mai adaugă mini-eclerele şi mini-tartele care sunt separat. Toate sunt după reţetele noastre. Produsele noastre sunt mai mult naturale. Realizăm și torturi care sunt de şase gusturi, modele noastre sau ale clienților. Vin clienții cu modelele lor şi noi lucrăm după modele. Cel mai mare tort pe care l-am realizat a fost de circa 70 de kg. Mai realizăm şi candy-bar cu brioşe frumos colorate în funcție de culoarea sălii de nuntă, acadele, raffaello, macarons. Acum așa se practică, se face acest candy bar cu fântâna de ciocolată și fructe și prăjiturele și nu se mai pun pe masă prăjiturile, doar tortul se dă la sfârșit", a declarat Maria Lazăr, șeful laboratorului Ghiocela din municipiului Motru.
An de an, administratorii Ghiocela aduc în cadrul laboratorului tehnologii din țară, dar și din străinătate, care să realizeze rețete noi de creme și prăjituri.

Livrări la domiciliu
Produsele de cofetărie marca Ghiocela pot fi găsite în cofetăriile proprii sau pot fi comandate la: cofetăria Kaufland - telefon: 0732.540.786 și la laboratorul din Motru: 0724.323.821. De altfel, societatea Ghiocela asigură și transportul prăjiturilor și a torturilor la solicitarea clienților, contra-cost. Autovehicule frigorifice din dotare asigură temperatura optimă pentru produsele de cofetărie, astfel de fiecare dată ajung în siguranță la clienți. "Livrări facem pe Târgu Jiu, Turceni, Craiova, în zona Motru peste tot. Am avut comenzi și pentru Petroșani. Transportul se plătește separat. Tariful este 1.5 lei pe kilometru, dus-întors practic, dar spre Târgu Jiu de exemplu, avem 2-3 comenzi într-o mașină, iar suma se împarte între clienți, nu percem taxa de transport pentru fiecare în parte", a mai spus Maria Lazăr, șeful Laboratorului Ghiocela.

Galerie foto




Vizualizări: 14,701

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: