Ce promit candidaţii care râvnesc postul de director al CSM

Postul de director al noului Club Sportiv Municipal Târgu Jiu este râvnit de tot mai mulţi oameni de sport. Dan Marinescu lucrează la un proiect împreună cu fostul sportiv Doru Mihuţ. Aceştia sunt convinşi că vor avea o echipă de fotbal în Divizia B în cel mult cinci ani.

Postul de director încă nu a fost scos la concurs. Cu toate acestea, se pregătesc planuri de management. Dan Marinescu a explicat de ce vrea să se înscrie în competiţie. „Hotărârea pe care am luat-o de a candida este pentru că sunt atras de ce e nou, sunt un tip căruia îi place ce este nou. În tinereţe am făcut sport de performanţă, respectiv fotbal. Am zis să încerc ceva nou. Tot ceea ce văd eu este de a face ceva pentru oamenii din Târgu Jiu şi, în special, pentru tineret. În momentul de faţă vrem să-i atragem şi să facem performanţă cu ei”, a declarat Dan Marinescu, la Accent TV.

Dan Marinescu îşi propune să susţină tinerii sportivi din Târgu Jiu şi din Gorj. „Am pornit de vreo două luni către acest CSM şi vrem să facem totul pentru tineretul şi copiii din judeţul Gorj. Uşor, uşor să scoatem rezultate pozitive şi să le arătăm oamenilor. Este un nou început. Este ca un bebeluş şi vrem să plecăm la drum uşor în aşa fel încât să fim realişti. Performanţa nu se poate obţine mâine”, a mai spus Marinescu.

„Am avut mai multe discuţii cu domnul Marinescu şi timp de două luni, lucrăm împreună la un proiect care 90% este finalizat. Proiectul se întinde pe o perioadă de cinci ani. Ne dorim ca acest oraş să aibă o echipă de fotbal în Divizia B, cu copii 95% gorjeni. Este o ambiţie a noastră şi sunt convins că se va realiza”, a spus şi Doru Mihuţ.

Vizualizări: 859

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: