Pîrvulescu: Pandurii e singura echipă demnă să joace pe noul stadion

Jucătorii de la Pandurii spun că echipa lor este cea care trebuie să joace pe noul stadion din Târgu Jiu, în modernizarea căruia au fost băgaţi 20 de milioane de euro. Mijlocaşul de 21 de ani, Daniel Pîrvulescu, a declarat pentru liga2.prosport.ro că nici nu concepe ca echipa să nu joace din toamnă din nou la Târgu Jiu. În acest campionat, meciurile de pe teren propriu au fost jucate la Motru.

Daniel Pîrvulescu are 21 de ani şi este unul din tinerii de perspectivă ai echipei. Acesta crede că soarta echipei se va schimba în bine după ce va reveni pe stadionul din Târgu Jiu. „S-a construit în oraş un stadion ultramodern, foarte frumos, iar singura echipă demnă să joace pe noul «Tudor Vladimirescu» este Pandurii, nu altcineva! Sper ca din toamnă să jucăm la Târgu Jiu, unde lumea ne susţine, pentru că nouă ne lipseşte acest lucru enorm în aceste momente, însă vom trece peste asta şi vom încerca să scoatem maxim din meciurile rămase”, a spus Daniel Pîrvulescu, citat de ProSport.

Pandurii a ieşit din zona retrogradabilă a clasamentului după victoria de la Motru, în faţa Ştiinţei Miroslava. Are însă nevoie de o victorie la Foresta Suceava, pentru a putea rămâne încă un sezon în Liga a II-a. „Ne dorim să câştigăm cu Suceava şi să aducem toate cele trei puncte puse în joc. Domnul Bogoi are foarte mare încredere în noi, în jocul echipei, iar noi, la rândul nostru, în dumnealui”, a spus Pîrvulescu, care a dezvăluit cum îi motivează antrenorul. „Ne-a făcut să înţelegem că îmbrăcăm tricoul unei foste vicecampioane a ţării, care s-a calificat în grupele Europa League”, a spus tânărul fotbalist.

De altfel, şi Bogoi a spus că îşi motivează jucătorii spunându-le că, dacă au meciuri bune, vor fi remarcaţi de echipe mari şi pot ajunge să evolueze în Liga I. Bogoi a spus că sunt câţiva jucători monitorizaţi de echipe din prima ligă.

Vizualizări: 2,195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: