Cere deschiderea Sălii Sporturilor pentru antrenamente

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Gorj, Mihai Prunariu, cere deschiderea Sălii Sporturilor pentru echipele locale de handbal şi baschet, care vor să se antreneze. Primarul Marcel Romanescu a spus că sala va fi doar pentru meciurile oficiale, pentru a nu se degrada. Antrenorii echipelor locale au fost uimiţi, spunând că ar fi ca şi cum ar juca toate meciurile în deplasare, dacă se antrenează într-o sală şi joacă în alta.

Prunariu spune că a avut o discuţie cu Marcel Romanescu, căruia i-a spus că nu poate ţine sala închisă, doar pentru că e nouă şi să nu se degradeze. „Cred că a fost o declaraţie nefericită a domnului primar, jucătorii trebuie să se antreneze acolo, să se obişnuiască şi cu suprafaţa de joc, şi cu aerul”, a spus Prunariu la Interviurile Infinit FM. Acesta speră ca Sala Sporturilor să găzduiască şi Campionatul Naţional de Lupte. „Sperăm ca din vară să ne mutăm cu lotul de lupte acolo”, a mai spus Prunariu.

Primarul Marcel Romanescu a spus că o decizie finală va fi luată în Consiliul Local. „Eu am spus că, fiind un obiectiv nou, este bine să îl folosim pentru meciurile oficiale, tocmai pentru a putea menţine această investiţie pe o perioadă cât mai lungă de timp. Dacă vor exista mai multe solicitări, o să discutăm în Consiliul Local, pentru a le da posibilitatea echipelor care joacă în Târgu Jiu să se antreneze”, a spus Romanescu.

Vizualizări: 728

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: