Ce soluție a găsit un primar să stopeze furturile din comună

O comună din județul Gorj va fi monitorizată video. Autoritățile locale din Stejari au luat această decizie pentru a stopa furturile din comună, scandalurile, dar și pentru a-i depista pe cei care aruncă gunoiul prin comună. Investiția este realizată cu bani de la bugetul local.

În perioada următoare vor fi montate în toată comuna Stejari aproximativ 50 de camere de supraveghere. ”O investiție care se va realiza în perioada următoare este aceea de monitorizare video a întregii comune. Se vor monta undeva la 50 de camere video pe toată suprafața comunei, în toate intersecțiile și în punctele cele mai sensibile, pentru a diminua atât lipsa de respect pentru cetățenii care nu aruncă deșeurile pe raza comunei, pentru că sunt și cetățeni care fac acest lucru, dar și pentru a diminua furtul de lemne și să protejăm natura, dar și pentru diminuarea scandalurilor și a furturilor din comună”, a precizat, la Radio Accent, Robert Păiuși, primarul din Stejari.

Și unele investiții din comuna Stejari vor fi supravegheate. ”O să avem și obiective unde o să montăm una - două camere de supraveghere. De exemplu la baza sportivă din comună, acolo unde mereu am avut probleme că se fura din gard sau se distrugeau tribunele”, a mai spus Robert Păiuși.

Întreaga investiție de monitorizare video a comunei este realizată din bugetul local și se ridică la 25.000 de euro.

Vizualizări: 1,864

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: