Ce spun primarii gorjeni despre campania de vaccinare anti-Covid

Campania de vaccinare anti-Covid este unul dintre subiectele tot mai discutate în spațiul public. Părerile sunt împărțite, unii s-ar vaccina, alții nu. De exemplu, primarul din Drăguțești, Dumitru Popescu, spune că fiecare om are dreptul de a alege, însă el s-a arătat cam sceptic, declarând că se mai gândește la o astfel de decizie.

Vestea că un vaccin ar putea scăpa lumea de coronavirus îi bucură pe oameni, în mare parte, dar sunt și unii care se arată destul de reținuți în privința acestei soluții. Mulți spun că nu sunt cobai, alții spun că se mai gândesc, iar o parte din populație se arată încântată. Primarii gorjeni văd cu ochi bun apariția unui astfel de vaccin, însă există unii care preferă să se mai gândească.

”M-aș bucura extrem de mult să existe un vaccin care să salveze populația. Fiecare cetățean are dreptul la libera alegere să facă ce dorește. Nu le pot spune eu să se vaccineze sau nu. Dacă cineva pățește ceva din cauza unui vaccin, nu vreau să fie primarul vinovat. Eu mă mai gândesc. Să vedem ce va fi. Nu cred că trebuie să ne speriem”, a spus Dumitru Popescu.

Primarul de la Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, spune că o astfel de acțiune este cheia salvării populației: ”Acțiunea este foarte bună. O așteptăm cu nerăbdare. Este cheia rezolvării pandemiei. Mă voi vaccina, clar. Nu aș vrea să mă îmbolnăvesc nici eu, dar și pe alții. Cred că toți ar trebui să facem asta. Chiar dacă este o acțiune opțională, eu totuși aș recomanda tuturor să se vaccineze. Doar așa lucrurile vor intra în normal cât mai repede”, a spus primarul Cotojman.

Vizualizări: 1,918

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: