Patru decese Covid în Gorj

Direcția de Sănătate Publică Gorj a anunțat, vineri, patru noi decese Covid. Este vorba despre două femei și doi bărbați, cu vârste între 61 și 83 de ani, și cu multiple afecțiuni.

„În data de 27 noiembrie 2020, ora 14.00, situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: 821 persoane în carantină la domiciliul/locația declarată și 4.231 persoane confirmate cu COVID-19, din care 3.847 persoane sunt vindecate, externate și la domiciliu, iar 207 persoane au decedat”, a transmis DSP Gorj.

De la ultima informare transmisă de Direcția de Sănătate Publică Gorj, au fost înregistrate încă patru decese: femeie în vârstă de 61 de ani cu hipertensiune arterială și diabet zaharat, bărbat în vârstă de 67 ani cu hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă clasa NYHA III, fibrilație atrială și obezitate, femeie în vârstă de 80 de ani - comorbidități: AVC (accident vascular cerebral), BRD (bloc de ramură dreaptă) major și hipertensiune arterială și bărbat în vârstă de 83 de ani cu fibrilație atrială și hipertensiune arterială.

Totodată, s-au înregistrat alte 54 de noi cazuri de îmbolnăvire, 18 teste fiind prelevate la laboratoarele din sistemul privat. 

Vizualizări: 2,947

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: