Ce spune Cârţu despre plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova

Sorin Cârțu, președintele clubului Universitatea Craiova, a vorbit despre viitorul antrenorului Laurențiu Reghecampf și a făcut un anunț misterios în acest sens. Oltenii vor reveni la antrenamente în cursul zilei de luni, în Bănie, însă rămâne de văzut dacă tot sub comanda lui Laurențiu Reghecampf.

Întrebat dacă Laurențiu Reghecampf va continua la Universitatea Craiova, Sorin Cârțu a avut o declarație misterioasă. Președintele oltenilor a lăsat loc de interpretări, spunând că vom primi un răspuns cu privire la viitorul lui Laurențiu Reghecampf în cursul zilei de luni, odată cu reunirea echipei. „Nu comentez, nu infirm, nici nu confirm. Așteptați ziua de luni, când e reunirea echipei. Eu știu deja dacă o să îl mai vedem atunci sau nu. E sub contract, mai multe nu vreau să spun”, a spus Sorin Cârțu, la Digi Sport.

Mihai Rotaru  a fost sfătuit de către Dinu Gheorghe să continue cu Laurențiu Reghecampf. „Dacă domnul Rotaru vrea să facă din echipa asta ceva atunci e normal să-l lase pe Reghe. Lotul nu e făcut cu acordul lui, a venit pe parcurs și nu e ușor să ai un lot pregătit de altcineva și să lucrezi cu el. Acum a făcut o evaluare și poate spune: șapte pleacă și aducem alții. Nu totul pleacă de la bani. Gigi Becali are bani și nu câștigă de mulți ani titlul. banii doar asigură un suport. Eu să fiu Rotaru un minut aș lua decizia să continui cu Reghecampf. I-aș atrage mai multă răspundere. El să vină cu propuneri: am nevoie de jucători acolo. Cei din jurul domnului Rotaru nu știu ce rol au, poate unul negativ că echipa nu performează la nivelul investiților. Reghe trebuie lăsat încă un an și apoi să tragă linie domnul Rotaru”, a spus Dinu Gheorghe la ProSport Live.

Vizualizări: 488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: