Cu buget de 10 ori cât Pandurii, CSM Reşiţa a ratat promovarea

Echipa care a avut un parcurs impecabil în seria 7 din Liga 3, CSM Reşiţa, nu a reuşit promovarea în Liga 2. Cu toate că a avut un buget de zece ori mai mare ca al celor de la Pandurii, şi a transferat 11 jucători cu experienţă în Liga 1, echipa lui Dan Alexa nu a reuşit să treacă de meciul de baraj.

Neînvinsă în campionat, echipa din Banat pe care toată lumea o vedea deja promovată încă de la startul sezonului, a ratat miercuri promovarea în Liga 2. CSM Reşiţa, care în campionat nu a pierdut nici măcar un joc, a pierdut meciul cel mai important în vederea accederii în eşalonul secund, jocul retur cu CSC Dumbrăviţa.

Este cunoscut faptul că CSM Reşiţa a avut parte şi de un buget impresionant dar şi de un lot extrem de experimentat, cu numeroşi jucători din Liga 1. Echipa cu buget impresionant în Liga 3, nelimitat cum se spunea la un moment dat în presa locală, şi cu condiţii pentru a juca în Liga 2, a fost una dintre marile perdante ale meciurilor de baraj. De remarcat faptul că deşi reşiţenii au transferat 11 jucători cu experienţă în prima ligă, nu putut învinge Pandurii Târgu Jiu în toate meciurile din acest sezon. Gorjenii au ratat calificarea la baraj, mai ales pentru că nu au putut face nici un transfer şi au jucat întregul sezon cu un lot afectat de accidentări, suspendări şi plecări de la echipă, fără a mai lua în calcul condiţiile financiare precare de la club.

Pentru reşiţeni mai există totuşi speranțe de a juca în Liga 2, după ce FRF a stabilit de curând criterii suplimentare de atribuire a posibilelor locuri vacante rămase. Sunt o serie de echipe care se vor desfiinţa din cauza problemelor financiare dar este posibil ca nu toate echipele promovate să îndeplinească criteriile de certificare pentru Liga 2.

Vizualizări: 861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: