Ce spune Pisc despre candidatura la Divizia Energetică

Ion Pisc, directorul Sucursalei Energetice Rovinari, și-a depus candidatura pentru funcția de director al Diviziei Energetice. Pisc a vorbit despre candidatura sa și despre planurile pe care le are în ceea ce privește divizia în situația în care va fi selectat. Pisc a fost anunțat că într-o săptămână va susține și interviul. Nu știe câți contractandați are, dar știe că sunt "mulți". Printre cei cu care "se va bate" pentru acest post se află și actualul manager interimar al CE Oltenia, Ionel Ilie.

Directorul Termocentralei Rovinari explicat din ce considerente a decis, pe ultima sută de metri, să-și depună candidatura pentru funcția de director al Diviziei Energetice a CE Oltenia. "M-au determinat problemele acestea care sunt și care trenează. Nu că eu le rezolv pe toate... Sunt lucruri care trenează în interior, care nu țin nici de minister, nici de ANRE, nici de politruci. Repet lucrul acesta și îl spun mereu. Trebuia să se facă în interior. Să se implice lumea, indiferent de ce nivel și să se facă", a declarat Ion Pisc.
Selecția organizată de CE Oltenia pentru funcția de director al Diviziei Energetice a demarat în urmă cu circa un an și de cel puțin trei ori a fost prelungită perioada de depunere a candidaturilor. Este destul de clar că Ion Pisc este destul de dorit de cei de la Centru, ceea ce i-a determinat să mai prelungească și acum perioada de depunere a dosarelor de înscriere. Dacă va câștiga selecția pentru postul de director al Diviziei Energetice și dacă va fi desemnat președinte al Directoratului, Ion Pisc ar putea ajunge chiar și manager al CE Oltenia.
Ionel Ilie, actualul manager, este unul dintre cei care și-au depus candidatura la această selecție încă de anul trecut și mereu a spus că nu a primit niciun răspuns, chiar dacă a susținut două sau trei interviuri. Ion Pisc a spus ce ar schimba din postura de director al Diviziei Energetice. "Aș discuta cu toată lumea și am decide care este soluția cea mai bună pentru orice acțiune. Și, bineînțeles, oameni care să facă și oameni care să supravegheze și să se implice, nu numai de a bifa, de a zice da, da, da și pe urmă, când e la soroc, nu știu, n-am avut noroc sau nu știu ce s-a întâmplat sau n-a făcut ăla sau n-a zis ăla. Spun că există metode diferite de abordare și implicare", a mai spus Ion Pisc.
Pisc a vorbit și despre noii supraveghetori ai CE Oltenia. A spus că apreciază la aceștia că merg în teren pentru a vedea situația companiei la fața locului, făcând referire la susținerea ședințelor în cadrul unităților miniere sau energetice.

Vizualizări: 4,227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: