Ce ştie Cârciumaru despre contracandidatul de la PDL!

Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj, a declarat ieri într-o conferinţă de presă că până pe 20 aprilie USL va avea gata listele de consilieri locali şi judeţeni, dar şi candidaţi în toate primăriile. Acesta nu a dorit să comenteze decizia PDL de a-l scoate în luptă pe Eduard Berca, dar a spus că îl cunoaşte. Mai mult, o verişoară a sa este contabilă la firma lui Berca.

Reporter: Aţi finalizat listele de candidaţi?

Florin Cârciumaru: La ora actuală mai avem de rezolvat situaţia candidaturilor pentru şapte primării din judeţ. Patru PSD-PNL şi trei PC şi mai trebuie să rezolvăm listele de consilieri locali pentru comune oraşe, municipii şi lista pentru consilierii judeţeni. Ne-am propus ca atât listele cât şi candidaturile să le rezolvăm până pe data de 20 aprilie. 

Rep: Ce se întâmplă cu listele de consilieri?

F.C.: Nu pot să spun acum nici de consilierii locali nici de la comune, oraşe sau de la judeţ pentru că nu am discutat cu PNL şi PC de aceste listă. Pot să afirm acest lucru în momentul în care lista este semnată de cei doi copreşedinţi.

Încă nu am discutat cu PNL câţi vor faţă de ce au în momentul de faţă, pe locurile eligibile.

Rep: Ce părere aveţi despre Eduard Berca, candidatul PDL?

F.C.: Eu voi respecta toţi contracandidaţii. Eu pot să spun că voi promova o campanie corectă. Sunt sigur că toţi cei care sunt contracandidaţi nu vor veni să aprecieze activitatea primarului şi toţi vor spune că primarul nu a făcut nimic şi ei vor rezolva, dar de partea primarului sunt cetăţenii.

Rep: Ce ştiţi despre el? Vă cunoaşteţi?

F.C.: Acum, din punctul meu de vedere îl cunosc, este director la Astra, ar fi culmea ca primarul să nu cunoască directorii de instituţii. Printr-o conjunctură pot să spun că am şi o verişoară care lucrează la dânsul, e contabila şefă de la Astra. Nu am cum să nu-l cunosc.

Vizualizări: 146

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: