Şeful tinerilor PDL: Am vrut să le arăt că pot să-mi dau demisia

Preşedintele organizaţiei de tineret a PDL Gorj, Valeriu Bican, a ameninţat la sfârşitul săptămânii trecute cu demisia din partid. Până la urmă, aşa cum a spus şi acesta, nu a mers mai departe cu această idee, însă a vrut să le atragă colegilor atenţia că poate face şi acest lucru.  Bican nu a vrut să dezvăluie motivul disputei.

Reporter: Mai sunteţi preşedintele organizaţiei de tineret a PDL Gorj?

Valeriu Bican: Cred că da!

Rep: Aţi ameninţat cu demisia. De ce?

V.B.: Într-adevăr au fost nişte schimburi de idei în interiorul organizaţiei, dar eu cred că până la urmă au fost constructive. Este adevărat că am spus că pot să fac şi acest lucru, să-mi dau demisia.

Rep: Care a fost motivul disputei?

V.B.: Chestii organizatorice.

Rep: Când vă vedem într-o conferinţă de presă. Staţi departe de jurnalişti!

V.B.: La ora la care este conferinţă de presă eu sunt la serviciu şi nu am cum să particip. Nu sunt angajat de partid. Dar o să mă gândesc şi poate o să organizez o astfel de întâlnire.

Rep: Judecând după ultimele evenimente, PDL promovează tineri. Sunteţi interesat de vreo funcţie? Poate consilier municipal, judeţean..

V.B.: Nu m-am gândit şi nici nu am avut o asemenea discuţie. Nici nu s-au făcut liste de consilieri. Oricum, eu intenţionez să promovez tinerii cu şanse din teritoriu.

A consemnat Maria BÎRCU

Vizualizări: 205

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: