Orzan: “Şi mâine dacă vreau pot să fiu vicepreşedinte CJ Gorj”

Gheorghe Orzan, vicepreşedintele PNL Gorj, a declarat într-un interviu acordat ziarului nostru că nu este interesat de vreun post de parlamentar şi nici de funcţia de vicepreşedinte la Consiliul Judeţean. Declaraţiile sale vin după ce la sfârşitul săptămânii trecute Ion Ruşeţ îi sugera că, în actuala structură USL, nu are nici o şansă să candideze la deputaţi existând chiar posibilitatea să piardă funcţia de vicepreşedinte la Consiliului Judeţean.

Rep: Aţi luat în calcul avertismentul domnului Ruşeţ în legătură cu dezavantajele pe care le veţi avea rămânând în continuare în USL?

G.O.: Îi mulţumesc domnului Ruşeţ că îşi face griji pentru situaţia mea politică şi îi transmit să stea liniştit pentru că ştiu să-mi port singur de grijă. În legătură cu acele dezavantaje de care spunea dumnealui nu mă interesează absolut nimic.

Rep: De ce- Nu vă este teamă că veţi pierde posibilitatea să deveniţi vicepreşedinte al Consiliului Judeţean?

G.O.: În primul rând nu mă interesează această funcţie. Şi mâine dacă vreau pot să ocup funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj. Sunt scorpion, un tip războinic şi dacă îmi propuneam un astfel de obiectiv nimic nu mă poate împiedica să nu reuşesc. În urmă cu câţiva ani am refuzat funcţii de prefect, subprefect şi vicepreşedinte la Consiliu Judeţean. Practic, nu mă interesează funcţiile administrative. În continuare mă interesează doar un post consilier judeţean şi să fac parte din câteva comisii.

Rep: Aţi purtat discuţii despre o eventuală trecere la PDL?

G.O.: Este exclusă plecarea mea din PNL, iar dacă cineva spune că au existat asemenea discuţii însemnă că ele au fost doar la nivel de cancan. Din anul 2000 fac politică în PNL, înainte nefiind nici măcar membru PCR. Am un mandat de manager alături de domnul Dian Popescu şi nişte obiective de îndeplinit. Nu fac parte din tabăra traseiştilor politici. Când voi pleca din PNL înseamnă că mă voi retrage definitiv din politică.

Rep: Ce planuri aveţi în legătură cu alegerile parlamentare?

G.O.: Nu mă interesează candidatura la parlamentare. Sunt o fire mai activă şi nu mă regăsesc în Parlament. Nu cred că voi putea sta ore în şir pe un scaun pentru a studia proiecte de lege. Vreau să mă ocup în continuare de afaceri. Am o firmă cunoscută la nivel naţional şi îmi merge foarte bine. Nu voi renunţa la afaceri nici când voi ieşi la pensie.      

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: