Ce sumă pune la bătaie Aparegio pentru cumpărarea de mașini

Până la rezolvarea problemei apei în municipiul Târgu Jiu, conducerea Aparegio Gorj a decis că este cazul să reînnoiască parcul auto al instituției.

Operatorul de apă și canal pune la bătaie peste 1,1 milioane lei pentru achiziționarea a 9 autovehicule noi, prin contractarea unei finanțări de tip leasing financiar, pentru o perioadă de 60 de luni, cu avans de 15%.

Mai precis, este vorba despre șapte autoutilitare diesel 6+1 locuri și două SUV-uri 4x4. Șefii Aparegio vor ca autovehiculele să fie fabricate în anii 2019 sau 2020.

În plus, cele două SUV-uri trebuie să fie de culoare „gris comet”, iar ca dotări să aibă, între altele, aer condiționat automat, computer de bord, sistem de navigație multimedia tactil, direcție asistată electric, avertizare acustică marșarier + cameră, geamuri electrice și închidere centralizată.

Aparegio susține că are nevoie de aceste mașini pentru „intervenții la avariile conductelor de apă potabilă și canalizare” și la „lucrări de înlocuire a conductelor de apă potabilă și canalizare”.

La livrare, autovehiculele vor fi însoțite de contractul de finanțare, dar și de polițele RCA și CASCO. Aparegio așteaptă oferte de la firmele interesate până pe data de 7 aprilie.

Vizualizări: 1,371

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: