Ce surprize pregătesc organizatorii la mitingul aviatic de la Barza

Se anunță un eveniment aviatic deosebit în data de 29 aprilie pe aerodromul din satul Barza al comunei Dănești. Cei care vor participa la eveniment vor avea parte de o serie de surprize pregătite de organizatori. 

 

 

Evenimentul programat pentru sâmbătă va începe la ora 10.00 pe Aerodromul din Barza unde va avea loc un AirShow de excepție. Organizatorii spun ca va fi cel mai mare eveniment aeronautic din zona Olteniei. "Vor fi prezenți, Aeroclubul României cu Șoimii Romaniei, formația de înaltă acrobație, parașutiștii cu avionul Antonov AN-2, elicoptere, zeci de avioane, girocoptere,motodeltaplane, aeromodele, Fortele Aeriene Romane cu celebrele elicoptere Puma, avionul Soim Iar99 și avionul Spartan, Albinuța, școala de zbor Transilvania Wings, Aerodromul Drobeta și multe surprize. "

Aici sunt așteptați și iubitorii de mașini retro." "La sol ne vor aștepta mașinile de la RetroMobil Gorj, Raiderii Tg-Jiu cu mașinile Buggy, Airsoft Club Târgu-Jiu" 

Se la eveniment nu vor lipsi nici terase cu mâncare și băutură, surprize pentru copii,jucării, înghețată, baloane și pictură pe față. "Vă recomandăm să veniți cu un scăunel pliabil, o păturică, ochelarii de soare și privirile sus."

Evenimentul aeronautic organizat sâmbăta 29 aprilie pe Aerodromul de la Barza face parte din seria manifestărilor "Târgu-Jiu Capitala Tineretului din România 2023.

Vizualizări: 1,158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: