Ce venituri încasează un secretar de stat gorjean, aflat pe lista pensionarilor „speciali“

Gorjeanul Romeo Simionescu (PSD), secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne, se află pe lista pensionarilor speciali. Acesta a ieșit din activitate la vârsta de doar 42 de ani și beneficiază de o pensie lunară de 9.200 de lei. La această sumă se adaugă, potrivit Digi 24, un salariu de peste 7.000 de lei, iar un calcul simplu ne arată că Romeo Simionescu primește în fiecare lună peste 16.000 de lei.

Romeo Simionescu, fost angajat al Ministerului de Afaceri Interne, pensionat la vâsrta de 42 de ani, primește și acesta în fiecare lună o pensie care depășește 9.000 de lei. A fost numit anul trecut secretar de stat în același Minister și venitului său de peste 9.000 de lei se adaugă un salariu de peste 7.000 de lei. Din nou, un calcul simplu ne arată că și Romeo Simionescu bagă în buzunare în fiecare lună peste 16.000 de lei. Acesta a refuzat să comenteze informațiile.

Potrivit declarației de avere, Romeo Simionescu deține trei terenuri în intravilan, în comuna Turcinești, și trei agricole, o casă de 268 metri pătrați și un apartament, precum și două mașini.

Vizualizări: 3,269

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: