Ce vești aduce CJ Gorj pentru salariații DGASPC

Vești bune pentru angajații Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. Miercuri, Consiliul Județean Gorj a făcut o rectificare bugetară, tocmai pentru a putea fi plătite salariile celor de la DGASPC.

Peste 4 milioane de lei au fost luate de la alte capitole, pentru a putea fi asigurate salariile integral, la DGASPC Gorj, până la finalul anului. Purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Gorj, Oana Paloș, spune că se așteaptă bani și de la Guvernul României.

”La Gorj am găsit resurse financiare, până în acest moment, tocmai pentru a plăti salariile colegilor noștri de la DGASPC Gorj. Prin hotărâre de CJ s-a aprobat rectificarea bugetului județului Gorj, în sensul redistribuirii de sume acolo unde au fost înregistrate economii, tocmai pentru a putea plăti salariile acestor angajați. Este vorba despre 4,5 milioane de lei. Pe lângă această sumă, prin hotărâre de Guvern se va face procedura administrativă necesară pentru a fi asigurate alte 2,9 milioane de lei”, a spus Oana Paloș.

Vizualizări: 1,410

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: