Ceaușescu, elogiat de un primar din Gorj

Robert Păiuși, primarul comunei Stejari, un nostalgic al regimului comunist, a postat, marți, un mesaj în care îl elogiază pe dictatorul Nicolae Ceaușescu.

„Azi de ziua dumneavoastră, vreau să vă mulțumesc pentru țara pe care ați construit-o și pentru puterea economică pe care ne-ați lăsat-o. Păcat că proștii de după dumneavoastră, ne-au vândut miei de Paște, iar ei s-au vândut mai rău decât femeile ușoare..., nici măcar ca cele de lux, ca ultimele cârpe. Țara de azi mai este doar umbra țării pe care ați lăsat-o...”, a postat Păiuși, aflat la cel de-al doilea mandat de primar.

Deși nu avea nici 4 ani când Ceaușescu a fost împușcat, Păiuși spune că a citit mult despre „epoca de aur”, aflând informații și de la părinții sau bunicii săi. Primarul PSD crede că nu mai avem conducători patrioți, care să își iubească țara. „Nu știu dacă ultimele cuvinte ale tovarășului se vor adeveri: „Istoria mă va răzbuna!” deoarece nu mai avem școală azi, nu mai avem istorici, avem Vulpița și Viorel, nu mai avem multe lucruri, nici conducătorii care să își iubească țara, poporul, acum mimează de 1 Decembrie, pe 24 Ianuarie în iubitori de țară, iar majoritatea din ei sunt habarniști ai Istoriei Române...!!!”, a menționat Păiuși.

În ultimii ani, pe 26 ianuarie, de ziua lui Ceaușescu, Robert Păiuși obișnuia să meargă la mormântul fostului secretar general al Partidului Comunist Român, pentru a-i aprinde o lumânare.

Vizualizări: 2,656

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: