Un nou consilier județean. Cine este!

Tribunalul Gorj a validat, luni, un nou consilier județean din partea Partidului Național Liberal. Este vorba de omul de afaceri Dragoș Ovidiu Păsărin, consilier județean și în legislatura trecută. El a intrat în Consiliul Județean pe postul lăsat vacant de colegul său de partid, Marcel Iacobescu. Acesta este „pregătit” de partid pentru o funcție la Prefectura Gorj, fie de prefect sau de subprefect.

„Admite cererea. Validează mandatul candidatului declarat supleant pe lista P.N.L., de către Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 20 Gorj, respectiv mandatul domnului Păsărin Ovidiu-Dragoş. Executorie. Prezenta se comunică Prefectului Judeţului Gorj şi Secretarului General al Judeţului Gorj, conform art. 172 raportat la art. 114 din O.U.G. nr. 57/2019. Cu apel în 3 zile de la comunicare. Pronunţată azi, 25.01.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor”, a decis Tribunalul Gorj.

În Consiliul Județean mai este un loc vacant de consilier județean, după demisia fostului vicepreședinte Ion Cristinel Rujan, ales senator pe lista PSD.

Vizualizări: 4,552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: