Sute de candidați la concursurile de la Spitalul Județean

Luptă aprigă la Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu pentru un post de șofer. Nu mai puțin de 25 de candidați au rămas în cursa pentru acest post disponibil pentru Serviciul Aprovizionare, transport, achiziții publice și contracte. Și aceștia sunt doar cei care au trecut de proba de verificare a dosarelor. Proba scrisă a concursului va avea loc în data de 11 februarie, iar interviul în 14 februarie.

Bătălie este și pe posturile de brancardier. 76 de candidați sunt pentru cele 5 posturi de brancardier disponibile. În acest caz, proba scrisă a fost programată pentru data de 5 februarie, iar interviul în 8 februarie.

Și pentru posturile de infirmier debutant au fost depuse multe dosare. Mai exact, 103 persoane speră să obțină unul dintre cele 5 posturi vacante. Proba scrisă va avea loc în data de 23 ianuarie, la Complexul Studențesc Debarcader.

Ușor nu va fi nici pentru cei 50 de candidați care au optat să concureze pentru unul dintre cele 3 posturi de asistent de farmacie debutant. Proba scrisă o vor susține în 22 ianuarie, iar interviul în 28 ianuarie.

Un număr de 79 de persoane și-au depus candidatura pentru cele 9 posturi de îngrijitoare. Proba scrisă se va desfășura în data de 4 februarie, tot la Complexul Studențesc Debarcader, nu la spital, tot din cauza numărului mare de participanți.

Unitatea spitalicească a mai organizat concursuri și pentru posturi de zugrav, muncitor necalificat sau infirmier, însă la acestea nu au fost depuse multe candidaturi.

Vizualizări: 4,006

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: