Președinte nou la PER Gorj

Organizația Județeană a Partidului Ecologist Român Gorj are un nou președinte interimar. Este vorba despre omul de afaceri Dumitru Miroiu. Acesta spune că are multe idei pe care vrea să le pună în practică. Miroiu  își dorește ca în 5 luni să aibă organizații în  toate comunele și orașele din județul Gorj.

”Am fost numit în funcția de președinte interimar al Organizației Județene PER Gorj! Odată cu numirea mea în funcția de președinte îmi propun să reușim ca, în maximum 5 luni, să avem organizații în toate comunele și orașele Județului Gorj. Vrem să avem sedii  de partid utilate cu toate dotările necesare, o structură bine definită la nivel de județ, orașe și comune. Ca puncte țintă îmi propun să reușim, prin intermediul mass-media și al acțiunilor civice de mediu și al publicității, să ne facem programul nostru (PER) cunoscut în întreaga zonă a județului Gorj”, spune Miroiu.  

O altă țintă a noului președinte interimar al PER Gorj este aceea ca, în anul 2024, partidul din care face parte să obțină un scor foarte bun. ”De asemenea, ne dorim să reușim la alegerile locale din 2024 un rezultat procentual cu două cifre”, a mai spus omul de afaceri,  Dumitru Miroiu.

În ultimul an, PER Gorj a mai fost condus de Viorel Caragea și Ion Săvoiu.

Vizualizări: 4,386

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: