Cei doi bărbați care au atacat familia lui Rareș Bogdan, reținuți

Doi bărbaţi care au intrat în mașina în care se aflau soția și fiul jurnalistului Rareş Bogdan, cu scopul de a fura, au fost reţinuţi, vineri, pentru 24 de ore. Potrivit IPJ Ilfov, aceştia urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Cei doi au fost aduşi la audieri în cursul dimineţii de vineri. "În această dimineaţă, poliţiştii ilfoveni au identificat şi au adus la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov pentru audieri doi bărbaţi, de 27 de ani, respectiv 26 de ani, ambii din comuna Tunari, judeţul Ilfov. Bărbatul de 26 de ani este bănuit că în după-amiaza zilei de 27 iunie ar fi pătruns într-un autoturism staţionat pe o stradă din cartierul Pipera, din oraşul Voluntari, în care se afla o femeie de 36 de ani alături de fiul ei de 7 ani şi ar fi încercat să sustragă diverse bunuri. Cel în cauză a părăsit locul într-un autoturism de culoare închisă, condus de bărbatul de 27 de ani, adus în această dimineaţă la sediul Poliţiei", se arată într-un comunicat al IPJ Ilfov.

În urma apariţiei, la data de 27 iunie, pe internet, a unor informaţii despre acest caz, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov s-au sesizat din oficiu şi au întocmit un dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de furt, sub directa supraveghere a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Vizualizări: 16,674

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: