Cele mai amuzante aplicații pentru telefonul tău

Se spune că râsul este cel mai bun medicament pentru minte și suflet, de aceea căutăm să ne amuzăm cu orice tip de conținut găsim în mediul online. Cea mai mare sursă pentru amuzament și râsete este chiar telefonul tău smart, care acum îți oferă câte o aplicație pentru absolut orice îți trece prin minte.

În acest articol, ți-am pregătit o listă cu cele mai amuzante aplicații, disponibile pe orice sistem de operare pentru smartphone sau tabletă. Descoperă ce opțiuni ai pentru a te putea deconecta oricând de la viața cotidiană stresantă.

 

9Gag


9Gag este una dintre cele mai vechi aplicații cu conținut amuzant. Aplicația are timpi de încărcare rapizi și este actualizată frecvent cu materiale noi.

Când vine vorba despre 9Gag, există lucruri pe care aplicația le oferă dar care nu sunt disponibile pe variante de browser site.

Mulți consideră că 9gag a devenit doar un depozit pentru meme-uri. Unele dintre ele sunt amuzante, iar altele nu prea - depinde foarte mult de simțul umorului al fiecăruia.

Aplicația 9 Gag rulează pe orice tip de telefon smart și este gratuită. De asemenea, este una dintre cele mai stabile și sigure aplicații de acest tip.

Dad Jokes (Glume de tați)


Dad Jokes este o aplicație plină de glume de tați, evident. Aplicația folosește o interfață minimalistă cu controale foarte simple și intuitive.

Poți salva glumele preferate într-o parte separată a aplicației și chiar îți poți face propriile glume cu ajutorul aplicației.

Acestea sunt totuși glume de tați, deci pregătește-te pentru niște jocuri de cuvinte foarte siropoase.

Această aplicație este complet gratuită, singurul defect fiind faptul că vei vedea anunțuri video ocazionale pe întreaga pagină.

iFunny


iFunny este o altă aplicație de amuzament pe care vei vrea să o ai pe telefonul mobil. După ce o instalezi, poți derula prin zeci de mii de imagini aleatorii, GIF-uri, videoclipuri, benzi desenate etc.

Se pare că aplicația iFunny poate genera chiar și meme-uri deci ai destule modalități de a te distra.Unii oameni se plâng de lucruri precum problemele contului și erorile ocazionale. Cu toate acestea, nu am observat nimic prea grav în timpul testării noastre; aplicația este, de asemenea, gratuită, fără achiziții suplimentare, dar vei avea parte de niște reclame.

Talking Tom

Talking Tom este o pisicuță dulce și veselă care locuiește pe iPhone-ul sau Android-ul tău și vorbește cu tine.

Această creatură este varianta modernă a clasicului Tamagotchi. Poți să te joci cu această pisică, să o hrănești, să o gâdili, să-i cânți cântece, etc.

Jocul a devenit incredibil de popular și acum sunt disponibile mai multe „părți” cu diverse povestioare pentru fiecare.

Dacă nu știi cum să-ți ții copiii liniștiți și tăcuți în timp ce gătești sau faci curățenie, descarcă această aplicație pe iPhone sau Android și lasă-l pe Tom să se ocupe de tot.

 

Imgur și Reddit


Aplicația mobilă Imgur are o gamă variată de conținut, de la lucruri serioase, până la memeuri hilare și tot ce există între ele, iar partea cea mai bună este că aceasta rulează pe orice tip de telefon smart, indiferent de sistemul de operare al acestuia.

Materialele de pe Imgur pot fi în format de imagine statică sau GIF. Aplicația îți permite să-ți creezi un cont și să îți încarci propriul conținut. propriile lucruri.

Reddit și Imgur merg mână în mână, deoarece majoritatea utilizatorilor de Reddit folosesc Imgur pentru linkuri de imagini.

Reddit este o altă aplicație excelentă pentru umor unde poți găsi tot felul de subreddit-uri pentru glume, one-liners, meme și alte chestii inedite.

Imgur și Reddit sunt ambele complet gratuite, dar poți plăti un abonament opțional pentru Reddit pentru a elimina publicitatea și a obține alte câteva funcții.

Musical.ly


Musical.ly este o aplicație dedicată videoclipurilor amuzante cu sincronizare a buzelor e diverse voci și melodii.

Tot ce trebuie să faci este să filmezi un videoclip (până la 15 secunde), apoi să alegi unul dintre cele 3 efecte: slow motion, timelapse sau hyper speed.

De asemenea, poți seta diverse filtre și efecte. După aceea, îți alegi una dintre piesele muzicale sau chiar adaugi o piesă proprie și videoclipul este gata.

Ceea ce este impresionant la Musical.ly este colecția sa uriașă de piese muzicale. Aici găsești piese din aproape orice gen muzical: pop, rock, rap etc.

După ce finalizezi videoclipul ai opțiunea de a-l salva și a-l împărtăși cu prietenii tăi.

Acum că ai mai multe surse pentru conținutul amuzant după care râvnești, te poți orienta către aplicația care se potrivește cel mai bine cu stilul tău de umor.

Vizualizări: 729

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: