Cele mai bune și accesibile modele de blendere

Un blender este un electrocasnic aproape indispensabil în bucătărie. Ne poate ajuta să preparăm multiple rețete și are dimensiuni reduse. Prețul unui blender este destul de diferit de la un model la altul. Poate fi destul de greu să găsești un produs bun la un preț avantajos, iar acest aspect se aplică și în cazul unui blender. Iată care sunt cele mai bune, dar accesibile modele de blendere.

Blender Vortex VO4006

Acesta este un blender cu o putere de 600 W și 2 trepte de viteză. Are un vas de plastic cu o capacitate de 1.5 litri. Lama este fabricată din oțel inoxidabil și este demontabilă. Are comutator de siguranță dar și protecție la supraîncălzire. Pentru persoanele ce vor să prepare sucuri, sosuri, supe sau aluat pentru clătite. Ca în cazul oricărui alt blender, capacitatea de lichid trebuie să fie suficient de mare pentru ca amestecarea să fie posibilă. Acesta este un blender cu un preț de aproximativ 130 de lei, fiind foarte avantajos.

Blender Philips Daily Collection HR2052

Acest model de blender este unul cu o putere de 450W, o singură treaptă de viteză și funcție Pulse. Vasul este din plastic ranforsat, rezistent, și are o capacitate de lucru de 1.5 litri. Lamele sunt ProBlend 4, din oțel inoxidabil. Are sistem de stocare a cablului sub carcasa blender-ului. Toate piesele demontabile pot fi spălate în mașina de spălat vase. Are funcție de protecție împotriva supraîncălzirii motorului. Poți prepara smoothie-uri, sosuri și chiar poți zdrobi gheață cu acest blender.

Blender Tefal Blendeo+ BL2C0130

Tefal Blendeo+ este un blender cu o putere de 450W, cu 2 trepte de viteză și funcție Pulse. Bolul este realizat din plastic și are o capacitate de lucru de 1.25 litri. Dispune de un recipient de măsurare integrat în capac pentru o dozare perfectă a ingredientelor și adăugarea acestora în preparat fără a fi nevoit să îndepărtezi capacul. Are 4 lame Zelkrom, detașabile. Are tehnologie DuraForce ce conține 5 elemente cheie: Expertiză, Tehnologie de zdrobire a gheții, Sistemul de răcire cu aer, Lame durabile Zelkrom, Reparabilitate timp de 10 ani. Prețul acestui blender este de aproximativ 150 de lei, fiind un preț foarte bun pentru ceea ce oferă produsul.

Blender Heinner HBL-500R

Acest blender il gasiti pe emag, are o putere de 500W, cu 2 trepte și funcție Pulse. Vasul de amestecare este realizat din plastic și are o capacitate de 1.5 litri. Cele 4 lame sunt realizate din inox și sunt perfecte pentru a tăia fin fucte, legume, dar și alimente mai tari. Vine la pachet cu o râșniță ideală pentru cafea, condimente, nuci sau orice alte alimente pe care vrei să le mărunțești. Prețul acestui blender este de aproximativ 180 de lei. Ca și orice alt blender, este nevoie de o cantiate de lichid de minim 100-150 de ml pentru ca acesta să poată să mixeze preparatele.

Blender Star-Light BD-600BS

Acest blender este unul de 600W, cu 5 viteze și funcție Pulse. Vasul de amestecare al acestuia este realizat din sticlă, ceea ce înseamnă că este mult mai rezistent. Cele 5 trepte de viteză asigură o versatilitate în prepararea alimentelor, iar funcția Pulse este ideală pentru zdrobirea gheții. Lamele sunt realizate din inox. Design-ul este unul modern, exteriorul fiind realizat din plastic și inox. Se potrivește foarte bine în orice bucătărie. Prețul acestui blender este de 200 de litri.

Fie că doriți să includeți smoothie-urile în dieta dumneavostră sau aveți nevoie de o modalitate mai rapidă de a prepara supa cremă sau sosul pentru mâncăruri, un blender este tot ce aveți nevoie în bucătărie pentru toate acestea. Chiar dacă nu aveți un buget foarte mare, tot este posibil să achiziționați un blender bun, dar cu un preț accesibil. Fie că este unul din modele prezentate mai sus sau un alt model cu un preț la fel de accesibil, un blender reprezintă o investiție foarte bună, având în vedere cât de avantajoase sunt.

Vizualizări: 423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: