Celebrități pe Stadionul Ion Oblemenco

Acest sfârșit de săptămână aduce un nou prilej de bucurie craiovenilor. Stadionul Ion Oblemenco din Craiova va găzdui, pentru trei zile, Festivalul IntenCity, eveniment care “va aduce împreună muzica de ieri, de azi și de mâine într-o sărbătoare a oamenilor care știu să dea ritm verii” spun organizatorii.

În prima seară de festival, vineri, 26 august, a urcat pe scenă artistul Louis Fonsi, cunoscut pentru piesa Despacito. Acesta va susține un concert live care va dura 70 de minute. Tot în aceeași seară îi veți putea vedea și asculta pe: Thomas Anders and the Modern Talking Band, East 17, Ricchi E Poveri, Boney M. XP, Sandra, Ice MC, La Bouche, No Mercy, DJ Conte, Nana, C-Block, LayZee aka Mr. President.

Pe 27 august, publicul se va putea bucura pe ritmuri de raggaeton alături de duetul portorican Zion Y Lennox. De asemnea, atomsfera va fi întreținută și de DJ AFROJACK, grupul de muzică electronică CLEAN BANDIT și DJ Paul van Dyk.

Ultima seară de festival (duminică, 28 august) va fi încheiată în forță de DJ SNAKE și JASON DERULO. Acestora li se vor alătura artiști precum Natti Natasha, cunoscută pentru piesele sale latino, Faydee și DJ Mahmut Orhan.

Festivalul este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

Prețul unui bilet începe de la 150 de lei și poate ajunge până la 500 de lei. Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul bilete.ro.

Minorii cu vârsta cuprinsă între 11 și 13 ani au acces la Festival doar în baza unui bilet valid, însoțiți de un părinte/tutore/reprezentant legal și doar prin completarea și semnarea acordului parental.

Minorii cu vârsta cuprinsă între 14 și 17 ani au acces la Festival doar în baza unui bilet

valid, a unui act de identitate și a acordului parental completat și semnat.

        

Vizualizări: 937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: