Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Centru de dezmembrări auto, amendat

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat marți o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului și furturilor de autoturisme, pe raza județului Gorj. 

Cu această ocazie a fost efectuat un control tematic la o societate comercială, de pe raza comunei Bengești Ciocadia, cu obiect de activitate dezmembrarea autovehiculelor scoase din uz.

"În urma verificărilor efectuate de polițiști, la centrul de dezmembrări, au fost constatate nereguli privind evidența și mod gestionare a autovehiculelor, fapte sancționate cu amendă de 5.000 lei, conform OUG 82/2000 privind  autorizarea pentru activităţi de reparaţii, reglare, modificări constructive, reconstrucţie a vehiculelor rutiere, precum şi de dezmembrare a vehiculelor scoase din uz", arată IPJ Gorj. (A.A.)

Vizualizări: 3,142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: