Cer revocarea lui Adrian Tudor! Vor depune proiectul în Consiliu!

Consilierul ALDE Eduard Lădaru a anunțat că va cere, în ședința de luni, revocarea lui Adrian Tudor din funcția de viceprimar al municipiului Târgu Jiu. Proiectul va fi semnat și de Ion Săvoiu, consilier PMP. "Mâine, în ședința de Consiliu Local, voi solicita introducerea pe ordinea de zi a unui proiect de hotărâre prind revocarea din funcția de viceprimar a lui TUDOR DRAGHICI ADRIAN - finu' lu' NAȘU' FLORINEL - pentru că a mințit public în conferința de presă din data de 23 noiembrie 2016, cu privire la iluminatul de la Coloana Infinită.
Pentru că, în conformitate cu legea, este nevoie de propunerea a cel puțin 1/3 din numărul consilierilor aflați în funcție (deocamdată suntem 3...2 de la ALDE + Ion Săvoiu de la PMP), aștept consilierii PNL să se ni se alăture și să ceară și ei revocarea. Fac o paranteză...se poate și la propunerea primarului...mă îndoiesc de faptul că NAȘU' va propune revocarea lu' FINU'...așa că, nu-mi rămâne decât să mă "bazez" pe PNL.
E sfârșitul minciunii și începutul adevărului pentru PNL...oare PNL va rămâne în continuare BLAT cu PSD?...vom afla răspunsul în episodul de mâine...", a scris acesta pe Facebook.

Galerie foto



Vizualizări: 3,736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: