Comunicat CE Oltenia

Consiliul de Supraveghere al Complexului Energetic Oltenia SA, anunta faptul ca in sedinta din data de 25.11.2016 a adoptat urmatoarele hotarari:

            -Numirea, incepand cu data de 21.12.2016, in functia de membru al Directoratului, a domnului Popescu Bogdan Viorel. Domnul Popescu este un profesionist cu experienta extinsa de management in companii internationale de renume. Numirea a fost realizata ca urmare a finalizarii procedurii de selectie pentru una dintre pozitiile de membru al Directoratului CE Oltenia, desfasurata in baza prevederilor OUG nr. 109/2011;

            -Incetarea contractului de mandat al domnului Ilie Ionel, incepand cu data de 21.12.2016, ca urmare a finalizarii procedurii de selectie pentru una dintre pozitiile de membru al Directoratului CE Oltenia. In urmatoarele 15 zile lucratoare, respectiv pana la data de 20.12.2016, domnul Ilie Ionel va asigura in continuare exercitarea atributiilor din contractul sau de mandat precum si cele aferente calitatii de Presedinte al Directoratului;

            -Desemnarea in calitate de Presedinte al Directoratului C.E. Oltenia, incepand cu data de 21.12.2016, a domnului Boza Sorinel Gheorghe, actual membru al Directoratului.

Consiliul de Supraveghere ureaza noilor numiti in functiile mai sus mentionate, mult succes in atingerea obiectivelor societatii, alaturi de ceilalti membri ai Directoratului, prin practicarea unui management modern si performant. 

Vizualizări: 2,412

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: