Cer să nu mai meargă jucătorii Craiovei la națională

Suporterii Universității Craiova au o solicitare de urgență pentru club și au transmis-o chiar înainte de meciul cu FCSB. Peluza Nord cere clubului să nu mai lase jucătorii convocați să meargă la echipa națională dacă FRF nu-şi cere scuze pentru că a numit echipa din Liga 2, FCU Craiova, Universitatea Craiova, la tragerea la sorți pentru play-off.

Suporterii Universităţii Craiova solicită conducătorilor clubului să nu mai trimită jucători la echipele naţionale, dacă FRF nu-şi cere scuze şi nu se delimitează de discursul lui Gabriel Bodescu, a informat Pro Sport. Astfel, la tragerea la sorţi a play-off-ului Ligii 2, secretarul general adjunct al Federaţiei s-a referit cu denumirea „Universitatea Craiova” la echipa lui Adrian Mititelu, deşi acesteia i s-a interzis prin lege folosirea denumirii clubului-fanion al Olteniei. Mai mult, Gabriel Bodescu a enumerat FCU Craiova, ca fiind fostă participantă în primul eşalon. Fanii vicecampioanei solicită ca FRF să se dezică public de afirmaţiile lui Bodescu, enumerând mai multe motive pentru ca forul condus de Răzvan Burleanu ar trebui să facă acest lucru. În caz contrar, suporterii din Peluza Nord consideră că gruparea patronată de Mihai Rotaru nu ar trebui să mai răspundă pozitiv la convocările primite de la FRF pentru jucătorii din lot.

„În urmă cu câteva zile, la tragerea la sorţi a play-off-ului ligii secunde, organizată de FRF, Gabriel Bodescu a numit cu repetiţie (deci puţin probabil din greşeală) “Universitatea Craiova” echipa infractorului pe teme fotbalistice Mititelu Adrian Marin, jignind astfel clubul-fanion al Olteniei, suporterii acestuia şi memoria legendelor care au cinstit acest nume şi nu mai sunt printre noi. Această întâmplare este cu atât mai de neînţeles cu cât cu doar câteva săptămâni înainte, acelaşi personaj, la tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României, a denumit, corect de acea dată, “Universitatea Craiova”.  Practic, în opinia lui Bodescu există 2 cluburi cu aceeaşi denumire. ...  În condiţiile în care FRF nu o sa vină cu scuze şi cu o clarificare definitivă a situaţiei, cerem conducerii clubului nostru să retrimită viitoarele telegrame de convocare către alte cluburi, denumite fraudulos “Universitatea Craiova” de către oficialii FRF”, au solicitat suporterii Craiovei din Liga 1.

Vizualizări: 1,160

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: