Gilortul, la prima înfrângere pe teren propriu

Gilortul Târgu Cărbuneşti nu a făcut faţă liderului seriei a 7-a şi a pierdut la scor meciul din etapa de sâmbătă. Viitorul Şelimbăr s-a impus cu scorul de 4-0 pe terenul de la Cărbuneşti.

Gilortul a pierdut la scor, pe teren propriu, în fața liderului Viitorul Șelimbăr. Partida a început sub cele mai proaste auspicii pentru echipa gorjeană, cu Bogdan Dolcescu în tribună, acesta fiind suspendat, Constantin Roncea doar pe foaia de joc, fiind incomplet refăcut după  o accidentare suferită la antrenamentul de joi. Peste toate acestea Daniel Miroiu a suferit o accidentare în minutul 9, fiind înlocuit la faza premergătoare golului doi.

Scorul a fost deschis în minutul 5, după o lovitură de colț de pe partea dreaptă la care Adrian Cîrstean a profitat și a trimis cu capul în plasă, de la 6 m. După mai puţin de zece minute, același Cîrstean a trimis tot cu capul și tot din 6 m în poarta lui Constantinescu. Prima repriza a început practic de la 0-2 pentru gorjenii care nu au mai putut reveni în joc.

La două minute de la reluarea jocului după pauză, Curtean a plecat din poziție de offside și a înscris din unghi, la colțul lung. În minutul 55, Daniel Roșu, nemarcat în careu, a stabilit scorul final cu un șut la colțul scurt.  Gilortul s-a apropiat mai mult de poarta oaspeților pe final de joc dar acțiunile formației lui Popete au fost finalizate cu șuturi pe lângă spațiul porții. Oaspeții au câştigat meritat, dar la un scor prea drastic față de realitatea din teren.

Vizualizări: 737

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: