Le-au dat cu terenul în cap la Recea

Pandurii a pierdut meciul disputat în deplasare cu Fotbal Comuna Recea, una dintre echipele cu care se luptă pentru a evita retrogradarea. Scorul a fost 5-0 pentru gazde, iar doi dintre marcatori au fost doi foşti jucători de la Pandurii, Gabriel Oiţă şi Ciprian Brata.

Expresia „le-au dat cu terenul în cap” se potriveşte perfect celor de la Pandurii care au luat cinci goluri de la Fotbal Comuna Recea în meciul din prima etapă din play-out, în care au arătat de parcă nu ar fi fost pe teren. Fără antrenorul Florin Fabian la acest joc, aflat în izolare, din cauza faptului că a fost depistat pozitiv Covid, Fotbal Comuna Recea i-a învins pe gorjeni la scor cu doi foşti jucători de la Târgu Jiu,  Gabriel Oiţă şi Ciprian Brata. Tot la echipa din Recea evoluează un alt fost jucător de la Pandurii, Paul Batin.

Gazdele au deschis scorul repede pe arătura de la Recea, încă din minutul 8, după ce  Marius Coman primește la 23 de metri central, scapă mingea pe sub picior, însă se repliază de lângă adversarul care îl ținea, Diau, urmărește balonul și trage de pe linia de 16 metri, central, lângă rădăcina barei din stânga, în timp ce portarul Iovicin nu a avut nici o reacţie.  După doar câteva minute era deja 2-0, dictându-se penalti după ce Coman pătrunde în careu pe stânga și este faultat de Erhard. Marius Coman bate penalty-ul în stânga, cu Iovicin sărit în partea opusă, și reușește ”dubla”. În minutul  43 scorul era deja 3-0 după ce Alexandru Mărieș are o acțiune personală în stânga, pătrunde în careu, își face mingea pentru un șut plasat cu dreptul, și trimite din 6 metri lateral la colțul lung, peste Diau, intrat prin alunecare, și portarul Iovicin.

Din minutul 50 scorul a devenit 4-0 după o fază în care Akhmatov centrează dintr-o lovitură liberă din dreapta, mingea trece prin fața porții și ajunge la bara a doua, acolo unde se demarcă excelent fostul pandur Gabriel Oiță, care trimite cu capul, dintr-un metru, în plasă.

În minutele de prelungire gazdele au mai beneficiat de un penalti, după ce Balha primește în dreapta careului, pătrunde, îl fentează pe Diau și este faultat, iar arbitrul arată fără ezitare punctul cu var. Balha aleargă după mingea, fiindcă vrea să execute el, însă un alt fost pandur, Brata, o ia primul și nu stă la discuții. Ciprian Brata bate penalty-ul în stânga, pe jos, și înscrie, cu toate că portarul a plonjat pe direcție.

Vizualizări: 2,360

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: