Restart cu stângul pentru antrenorul Cristian Lupuț

Jocul cu SCM Gloria Buzău a consemnat revenirea antrenorului orădean Cristian Lupuț pe banca tehnică a echipei ACS Viitorul Târgu Jiu. Tehnicianul din Oradea a revenit după 8 luni de la despărțirea de vara trecută, una precedată de un scandal legat de renunţarea la cei mai buni jucători.

Cristian Lupuț, fost antrenor al echipei ACS Viitorul Târgu Jiu în sezonul 2019-2020 și fost antrenor, anterior, la Luceafărul Oradea, cealaltă echipă controlată de omul de afaceri gorjean Nicolae Sarcină, al cărei lot a fost mutat, în vara lui 2019, la Târgu Jiu, a redebutat cu un eşec.

Acesta s-a arătat dezamăgit de ceea ce a găsit acum la echipă, fiind totuși fericit că s-a reîntors la clubul de la care plecase cu scandal. ”Am revenit la Târgu Jiu și mă bucur enorm că am revenit la această echipă. M-am reîntors cu mare plăcere, știam în mare parte lotul de jucători, cu care am lucrat sezonul trecut, însă, meciul de astăzi a fost sub așteptările mele. Aveam mare încredere că puteam scoate un rezultat bun, dar se pare că ratarea obiectivului i-a afectat mult pe băieți. S-a văzut la ei o lipsă de încredere. Cert e că trebuie să mergem mai departe! Caracterele puternice se văd însă în aceste momente! Asta le-am și transmis jucătorilor în vestiar și sunt convins că putem redeveni echipa care am fost până acum și că de săptămâna viitoare lucrurile se vor schimba. Eu sunt convins că ei meritau să joace acum în play-off”, a declarat Lupuț după meci.

Golurile meciului dintre ACS Viitorul și SCM Gloria Buzău au fost marcate de Adi Chică-Roșă (22), Ciprian Petre (45+2), Sebastian Ghinga (57), Gheorghe Andronic (76), pentru oaspeți, respectiv Darius Buia (69 – penalty, 90+2) însă al doilea gol al lui Buia aparține, de fapt, lui Alin Țegle, cel care a șutat la poartă. Pe direcția mingii a fost și Buia, care a atins mingea, însă devierea nu a schimbat traiectoria dar arbitrul l-a creditat eronat pe Buia cu reușita.

Vizualizări: 450

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: