Alina Dumitriţa, pe locul I cu echipa la CN de alergare pe șosea

Atleta Alina Dumitriţa, sportivă cu  dublă legitimare CSM Târgu Jiu -  CS Pandurii, a alergat duminică la Campionatului Național de Alergare pe șosea, pe distanţa de 10 kilometri. Sportiva a terminat pe locul 6 cursa la individual şi a contribuit la clasarea pe primul loc la întrecerea pe echipe.

Timișoara a găzduit duminică, 4 aprilie 2021, întrecerile Campionatului Național de Alergare pe șosea pe distanţa de 10 kilometri. Competiția a fost dedicată seniorilor, tineretului (U23) și juniorilor 1 (U20) și s-a desfășurat atât la feminin, cât și la masculin, individual și pe echipe. Deşi traseul a fost unul foarte bun, Alina Dumitriţa a terminat doar pe 6 cursa individuală cu toate că îşi dorea mai mult de la acestă cursă. „Pot spune că a fost o cursă frumoasă, pe un traseu bun de alergat. Mie îmi este puţin mai greu în această perioadă, pentru că fac doar un antrenament pe zi, pentru că nu am cu cine lasă fetița. Pe viitor, la următoarele curse, sunt sigură că voi ridica ritmul şi voi reuşi să câştig. Mă bucur că am reuşit să ajut echipa să termine pe primul loc”, a spus Alina Dumitriţa pentru site/ul oficial al CSM.

Chiar dacă nu s-a impus la individual, Alina Dumitriţa nu a plecat de la Timişoara fără să urce pe podium. Alături de colegele de la CS Pandurii, a terminat pe primul loc în întrecerea feminină pe echipe. Alina Dumitriţa a făcut echipă cu Mihaela Cepoi, Andreea Chivoiu şi Mihaela Ciovei. Elevele pregătite de antrenorul Ion Bură le-au devansat pe sportivele de la CSM Craiova (locul2) şi CSM Alba Iulia (locul3).

Următoarea competiţie la care va alerga Alina Dumitriţa se va desfăşura duminica viitoare, pe 11 aprilie, la Câmpulung Moldovenesc unde va avea loc Etapa 1 a Campionatului Național de alergare montană pe distanță scurtă.

Vizualizări: 285

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: